Autor Cinema, teatre i televisió
22 Desembre 2014 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 22 i dimarts 23 desembre

Valor de Ley

Valor de Ley

Dilluns

TV3

A les 22:33h Manual del bon foraster

El Foraster presenta un Manual on s’explica, de forma breu i pràctica, la manera més senzilla de realizar quilómetres i anar de poble en poble.

La Sexta

A les 22:30h el taquillazo és Alicia en el País de las Maravillas

Estrenada l’any

Alicia, una jove de 19 anys, acudeix a una mansió victoriana per assistir a una festa de l’alta societat. Quan és a punt de rebre públicament una proposta de matrimoni, surt corrent darrera d’un conill blanc i va a parar al País de les Meravelles.

Antena 3

A les 22:10h cine amb Valor de Ley

Estrenada l’any

Després de l’assassinat del seu pare, Mattie Ross, una noia de catorze anys fermament decidida a fer justícia, contracta els serveis del veterà agent del Govern Rooster Cogburn, borratxo i excel·lent pistoler. Així tots dos es posen en camí i entren en territori indi per donar caça a Tom Chaney en companyia de LaBoeuf, un rànger de Texas que busca al fugitiu per l’assassinat d’un senador.

TVE

A les 22:30h Gala por la infància 2014

Gala presentada per Jaime Cantizano i amb la participació de Unicef, Save the Children, Plan Internacional, Ayudan en Acción i Adeslas Infantiles.

Les cinc principals ONG’s dedicades a la infància participen juntes en una gala solidària per tal de recaptar fons destinats a millorar les condicions de vida dels nens

La 2

A les 22:00h cine amb El concierto

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Radu Mihaileanu i amb la interpretació de Aleksei Guskov, Mélanie Laurent i Dmitri Nazarov

Fa trenta anys, Andrei Simoniovich Filipov, el renombrat director de l’orquestra del Bolshoi, va ser acomiadat per contractar a músics jueus. Ara, un simple home de la neteja en el Bolshoi, s’assabenta per casualitat que el Teatre de Châtelet de París ha convidat a l’orquestra del Bolshoi a tocar allí. Ell decideix reunir als seus antics músics i actuar a París en el lloc de l’orquestra del Bolshoi actual. Com a intèrpret dels solos de violí per acompanyar als seus vells músics jueus o gitanos vol a Anne-Marie Jacquet, una jove virtuosa. La tan esperada ocasió de prendre’s la revenja per fi ha arribat.

——————————————-

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h el taquillazo és El señor de los anillos: el retorno del rey

Estrenada l’any

Les forces de *Saruman han estat destruïdes, i la seva fortalesa assetjada. Ha arribat el moment de decidir el destí de la Terra Mitjana, i, per primera vegada, sembla que hi ha una petita esperança.

Antena 3

A les 22:10h cine amb El fuego de la venganza

Estrenada l’any

Mèxic D.F. Un agent del govern decebut amb la seva vida, accepta a contracor un treball que consisteix a protegir a una nena els pares de la qual han rebut amenaces de segrest. Quan la nena és segrestada, la seva ràbia es deslligarà contra els responsables.

TVE

A les 22:30h Masterchef Navidad

Presentat per Eva González i amb les valoracions de Pepe, Jordi i Samantha.

Els aspirants de Masterchef i Masterchef Junior es retrobaran per tal de guanyar 6000€ i destinar-los als més necessitats

La 2

A les 22:00h versió espanyola amb Plácido

Estrenada l’any 1961 sota la direcció de Luís García Berlanga i amb la interpretació de José Luis López Vázquez, Castro “Cassen” Senda i Elvira Quintilla

En una ciutat de províncies, les autoritats han pensat en una original campanya nadalenca: asseure en la taula a un pobre. Mentrestant, Plácido, un pare de família que passa grans dificultats per poder pagar la lletra del seu motocarro, l’única eina que té per guanyar-se la vida, ha d’enginyar-les.

Telecinco

A les 21:50h cine amb Las aventures de Tadeo Jones

Estrenada l’any 2012 sota la direcció d’Enrique Gato

A causa d’una fortuïta confusió, Tadeo, un paleta somiador, serà pres per un famós arqueòleg i enviat a una expedició a Perú. Amb l’ajuda del seu fidel gos Jeff, una intrèpida professora, un lloro mut i un buscavides, intentaran salvar la mítica ciutat perduda dels Inques d’una malvada corporació de caçatresors.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version