Autor Entitats
7 Desembre 2014 a 14:45

AENA amplia l’internet gratuït als seus aeroports durant el Nadal

Passarà de 15 a 30 minuts

Aeroport de Barcelona  - El Prat

Aeroport de Barcelona – El Prat // Imatge del web d’AENA

Els passatgers dels 28 aeroports espanyols que tenen accés a internet podran gaudir d’aquest servei gratuïtament durant 30 minuts aquest Nadal. AENA ha decidit ampliar el temps de servei d’un quart a mitja hora coincidint amb aquestes dates tan assenyalades. L’ampliació del temps d’accés gratuït es complementarà amb tarifes més econòmiques.

Els aeroports catalans de Barcelona, Reus i Girona són tres dels 28 a tot l’estat que disposen d’accés a internet a les terminals. Els passatgers que hi vagin podran gaudir de mitja hora de xarxa gratuïta i tindran 60 minuts d’accés per 1’50 euros, una tarifa més barata de l’habitual.

L’oferta estarà en funcionament fins al 15 de gener i el nom de la xarxa, que subministra KubiWirelles SL, és Aiport Free WiFi. Es calcula que des del gener del 2014 fins a finals de novembre, els passatgers dels aeroports espanyols han pogut efectuar un total de 6’5 milions de descarregues gratuïtes.

Switch to mobile version