Autor Societat
20 Novembre 2014 a 12:30

Una quinzena de joves acompanya diputats en el seu dia de treball

La JCIC dóna importancia a la col·laboració amb les institucions

Els emprenedors amb els diputats // Imatge cedida

Els emprenedors amb els diputats // Imatge cedida

Quinze joves emprenedors pertanyents a la Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCIC) van acompanyar, ahir, diputats dels diversos grups parlamentaris, durant el seu dia de treball. L’objectiu d’aquesta jornada era apropar l’activitat parlamentària i la política a aquest col·lectiu, així com propiciar l’intercanvi d’experiències entre ambdós àmbits. Aquesta és la cinquena edició del projecte Coneixements i experiències organitzades per la JCIC conjuntament amb la cambra des de 2008.

La presidenta, Núria de Gispert, va rebre els emprenedors i alguns dels diputats, i va dir que, en l’actual context de «certa desafecció», va suggerir als emprenedors algunes qüestions que podien abordar amb els parlamentaris al llarg del dia que compartirien, per exemple, la propera llei de transparència, que és «agosarada i àmplia», i està en la recta final, o la llei electoral, que encara «no tenim». També va intervenir Carles Lombarte, president de la JCIC remarcant la importància que l’entitat li dóna a la col·laboració amb les institucions, així com l’oportunitat d’aportar els seus punts de vista amb experiències com aquesta. La JCIC la integren emprenedors d’entre 18 i 40 anys, i forma part de la Federació Mundial de Joves Líders i Emprenedors.

Al llarg del dia, els joves emprenedors van poder veure de prop la jornada de feina dels parlamentaris, assistint a les reunions de les comissions o altres activitats assignades als diputats.

Els parlamentaris que enguany participen al projecte són Anna Figueras, Roger Montañola (CiU), Oriol Amorós, Rosa M. Amorós, Albet Donés, Dionís Guiteras, Agnès Russiñol, Marc Sanglas, Roger Torrent, Teresa Vallverdú (ERC), Celestino Corbacho, Òscar Ordeig, Alícia Romero, Núria Ventura (PSC), José Antonio Coto (PPC), Salvador Milà, Marta Ribas (ICV-EUiA) i Inés Arrimadas (C’s).

Switch to mobile version