Autor Societat
20 Novembre 2014 a 09:00

Setmana de la Prevenció de l’empresa Pujol Gear Solutions

La FUB hi col·labora a través de la Clínica Universitària i el programa FUB Universitat Saludable

Setmana de la Prevenció de Pujol Gear Solutions // Imatge cedida per FUB

Setmana de la Prevenció de Pujol Gear Solutions // Imatge cedida per FUB

La Clínica Universitària (CU+) de la Fundació Universitària del Bages (FUB) ha participat en el disseny i organització d’algunes de les activitats de la Setmana de la Prevenció que ha celebrat l’empresa Pujol Gear Solutions. Professionals de la CU+ han estat els responsables de dissenyar algunes de les accions i activitats adreçades al personal d’aquesta empresa per promoure uns hàbits de vida més saludables. Aquesta col·laboració també s’ha fet a través del programa FUB Universitat Saludable.

La tasca tant de la Clínica Universitària com de FUB Universitat Saludable, ha estat l’elaboració de consells de salut que han arribat via online a tots els treballadors. Alhora, la fisioterapeuta Jennifer Baeza ha realitzat tallers d’estiraments per a treballadors i membres de l’administració. La fisioterapeuta ha dissenyat una fitxa d’estiraments específics per cada lloc de treball. Finalment, la dietista i nutricionista de la CU+ ha elaborat uns consells d’alimentació saludable per als treballadors.

Apart de la Pujol Gear Solutions, la CU+ també ofereix els seus serveis a altres empreses com Denso, Gates o Prevint, amb l’objectiu de millorar la salut i treballar la prevenció dels seus empleats.

Switch to mobile version