Autor Entitats
30 Novembre 2014 a 13:15

PIMEC Catalunya Central dissenya el programa Crescunt al Bages

Objectiu: elaborar un pla de creixement operatiu per a empreses

Programa Crescunt

Programa Crescunt // Imatge cedida per PIMEC Comunicació

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet va celebrar dijous 27 a les 21 h, la Nit de l’Impuls Empresarial, on es va presentar el Pla de Promoció Econòmica executat el 2014, que inclou el programa Crescunt, un programa dissenyat per PIMEC Catalunya Central amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. El programa dona suport a empreses amb alt potencial de creixement. També es va presentar el Llibre Blanc, Jove Emprèn i les accions continuades als polígons industrials. En aquest  esdeveniment també es va fer un reconeixement empresarial, amb el lliurament de  guardons per a l’Empresari Local de l’any i l’Empresa Local de l’any.

Els objectius del programa es basen en l’elaboració d’un pla de creixement operatiu, acompanyat d’experts que ajuden en l’execució del pla i donen línies de creixement prioritzades. Sant Vicenç de Castellet ha estat el primer municipi de la comarca del Bages en treballar amb aquest programa.

El director de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó va valorar que “els ajuntaments s’involucrin de forma més directa amb el creixement de les empreses del municipi a través de programes de creixement “.”La importància de la col·laboració publicoprivada com a aposta de futur per a la consolidació empresarial” va destacat.

Samuel Cabot, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç, va deixat clar que “amb aquest programa hem pogut acostar les nostres polítiques de reactivació econòmica al teixit empresarial i que les empreses rebin directament aquelles eines que permeten consolidar el seu projecte i créixer”.

Switch to mobile version