Autor Bàsquet
10 Octubre 2014 a 12:00

Sportium es presenta com a nou co-espònsor del Bàsquet Manresa

Una casa d’apostess esportives

Bruixa d'Or Manresa

Imatge del web de la Bruixa d’Or Manresa

Aquesta setmana va tenir lloc al Bingo La Ceveseria de Manresa la presentació d’Sportium, casa d’apostes esportives en línia, com a nou co-espònsor de La Bruixa d’Or Manresa.

Aquest dijous al migdia el Bingo La Cerveseria de Manresa va albergar la presentació d’Sportium com a nou patrocinador del Bàsquet Manresa. L’empresa passarà a ser un dels patrocinadors de segon nivell, i la seva imatge es veurà tant en la imatge del club a les aplicacions gràfiques del pavelló com a les “Sportium Cheers”, el grup d’animació del Nou Congost que es rebateja en motiu del patrocini.

Josep Vives (president), els jugadors Roger Grimau, Ben Dewar i Jamar Samuels per part del Bàsquet Manresa van ser a l’acte. Per part d’Sportium, Joan Agut, Gerent de l’empresa a Catalunya, i Albert Eljarrat, Director, també hi van ser presents.

Switch to mobile version