Autor Entitats
30 Octubre 2014 a 09:00

La Sociedad Geológica de España es troba a Manresa per conèixer de prop el Geoparc

Incentivar la conservació del patrimoni geològic del territori

Montserrat

Montserrat // Foto: Sergi Colomer

La Comisión de Patrimonio Geológico de la Sociedad Geológica de España es reunirà aquest cap de setmana a Manresa, en una de les seves reunions periòdiques, per tractar diversos temes de treball de la comissió i per promocionar i incentivar la conservació del patrimoni geològic del territori.

 En aquesta ocasió, les jornades de treball inclouran visites a diversos indrets del Geoparc, l’únic de Catalunya que forma part de la Xarxa Europea de Geoparcs, avalada per la UNESCO. Es visitaran, entre d’altres, Collbató, Montserrat, els meandres de Castellbell i Calders, les Coves del Toll de Moià, la Falla Mig món de Súria, Cardona o el Museu de Geologia de Manresa.

 El Geoparc és un projecte vertebrador que posa en valor els atractius geològics i miners del territori i els seus actius turístics (cultura, natura, geologia, mineria i gastronomia). En total, les rutes del Geoparc proposen 46 punts d’interès geològic i miner entre el Bages i Collbató.

Switch to mobile version