Autor Societat
15 Octubre 2014 a 11:00

La segona edició de la Ruta Elèctrica té lloc aquest divendres

Tres rutes: la Ponent, la Sud i la Nord

Ruta Elèctrica

Ruta Elèctrica // Imatge cedida per DecoMUNICACIO

El proper 17 d’octubre tindrà lloc la segona edició de la Ruta Elèctrica de Catalunya dins el marc de l’Expoelèctric Fórmula-e. Està organitzada per l’Associació Volt-Tour, una associació que promou l’ús del vehicle elèctric des de l’any 2000, i té com a objectiu aplegar el màxim nombre de vehicles amb 100%  de propulsió elèctrica i híbrids amb endoll tant de particulars, com de l’Administració o de flotes d’empreses.

S’han definit tres rutes: la Sud (la del camp de Tarragona), la de Ponent (que ve de les terres de Lleida i passa per comarques com l’Urgell, l’Anoia, Bages o Vallès) i la del Nord (amb un circuit procedent de les terres gironines). Totes elles confluiran ales 17.30h de divendres a l’Arc del Triomf de Barcelona.

En la primera edició, celebrada al 2012, es van aplegar prop de 100 vehicles d’arreu de Catalunya.

Parades amb càrrega

Els tres directors de ruta han dissenyat un recorregut amb diferents parades tècniques i punts de recàrrega al llarg de tot el circuit, fins arribar a la capital catalana, on també s’habilitarà una zona a Arc de Triomf per endollar-hi els vehicles.

Cap a dos quarts de dues, els pilots de la ruta de Ponent es concentraran a l’esplanada del Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès i des del consistori hi ha previst un acte institucional.

Per la seva banda, la ruta procedent de Girona farà una parada de recàrrega a la seu de la multinacional Ensto, a Vilafant, una empresa especialitzada en la fabricació de sistemes i productes elèctrics

Volt-Tour dóna suport a l’Expoelèctric Fórmula-e, una iniciativa organitzada per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia, l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i la Diputació de Barcelona. A més, compta amb la col·laboració de la Plataforma LIVEBarcelona, Green Emotion i Ibil.

Incripció gratuïta

 

 

Switch to mobile version