Autor Política i Economia
24 Setembre 2014 a 17:00

Lluís Cano, proclamat candidat d’ICV Manresa per a les eleccions municipals de 2015

Proposa una ciutat més justa socialment, activa a nivell laboral i ecològicament sostenible

Lluís Cano

Imatge del web d’ICV Manresa

Després d’una assemblea celebrada el passat divendres 30 de maig, el grup local d’ICV Manresa va iniciar un procés de primàries per seleccionar el cap de llista. Després d’un procés de primàries ha estat Lluís Cano, coordinador del partit a Manresa juntament a Maribel Luzón, qui ha estat proclamat com a cap de llista per a les eleccions municipals que es celebraran al maig del 2015.

Cano creu que “després de les darreres eleccions celebrades queda palès que a Manresa hi ha un ampli ventall de població que pensa que ICV és l’alternativa real a les polítiques neoliberals que duen a terme partits com PP i CiU”. Tal i com s’ha defensat al llarg de les darreres eleccions europees, Cano defensa que “el vot a ICV té doble valor: la defensa del dret a decidir i la defensa dels drets socials. Cal tornar a recuperar drets bàsics que hem perdut a una velocitat vertiginosa.” Tanmateix, Cano ha explicat que aquests tres anys de govern convergent a la ciutat han estat de pèrdua de serveis per als manresans i manresanes. “Han estat tres anys perduts en justícia social, es podria haver implantat la tarifació social com a mecanisme de justícia i equitat social, pero CiU ha preferit continuar escanyant a treballadors i treballadores a costa de mantenir els beneficis bancaris.”

Finalment, Cano ha explicat que ICV Manresa ha estat aquest temps al costat de qui més a patit la crisi i ha participat de forma activa en moviments, plataformes, assemblees, manifestacions, concentracions…i tots aquells espais de rebuig a les polítiques austericides que en major o menor grau implanten CiU i PP de manera conjunta. “El que cal és crear una ciutat més justa socialment, activa a nivell laboral i ecològicament sostenible.”

Switch to mobile version