Autor Articles i estudis
17 desembre 2016 a 12:00

Com cuides la teva pell a l’hivern? T’ajudem!

0 Flares 0 Flares ×

bellesa pell hivern

Saps protegir la teva pell del fred hivernal? Les jaquetes gruixudes, els abrics de pèl, els jerseis de llana, les bufandes o les gorres són els nostres grans aliats per combatre les baixes temperatures de l’exterior, però deixen el nostre rostre al descobert. A més, la pell està constantment sotmesa a canvis de temperatura: dels espais càlids de la llar, el transport públic i el treball, al fred de carrer. I, sovint no som conscients d’aquesta agressió, limitant-nos a posar-nos peces de roba com una ceba.

I és que, com lamenta, Josefina Royo de la Torre, directora de l’Institut Mèdic Làser, en les seves recomanacions per a Olay: “Tenim una clara consciència que hem de protegir a l’estiu i, en canvi, a l’hivern prenem menys precaucions”. El meteoròleg Mario Picazo afegeix, també per Olay, que, “amb el pas dels anys, l’epidermis es torna més fina” i “sembla més prima, pàl·lida i transparent, més vulnerable als envits del nostre clima”. A més, encara que faci fred, segueix sent imprescindible protegir-se dels raigs de Sol.

Claus de la cura

  • Combat la deshidratació, amb fórmules humectants. Si fem servir aquest tipus de cremes de forma diària, millorarem l’estructura essencial de la pell i la funció barrera de la capa còrnia.
  • Revitalitza i repara els danys, amb un tractament cosmètic que fomenti la reparació de col·lagen i l’elastina, i que protegeixi la pell de les agressions mediambientals externes.
  • Mima la teva pell amb una cura diari complet:
    • Mantingues la teva pell neta (amb una higiene al matí i una altra a la nit).
    • Exfolia-la per eliminar les cèl·lules mortes i donar-li vida a la teva pell, que es mostra més opaca a l’hivern.
    • Utilitza sèrums i cremes hidratants específiques: per al dia, per la nit i pel contorn dels ulls (que és la zona més delicada del nostre rostre).

Per què necessitem una cura extra a l’hivern?
A banda del fred, el vent i la falta d’humitat de l’hivern i del canvi bruscos de temperatura entre exterior i interior, Vichy afegeix la contaminació com una altra agressió a la nostra salut cutània. A més, des de la marca s’explica que “en el cas de sequedat / deshidratació de la pell, la funció barrera s’altera i la nostra pell no és capaç de compensar / protegir-nos enfront dels factors (externs)”.

Les zones més sensibles
Vichy també ens indica que són les mans, la cara i els llavis les zones a les que hem de prestar més atenció a aquesta cura extra, sense oblidar els braços i les cames que, encara que no estiguin exposades, poden patir alteracions. A més, és molt recomanable nodrir les àrees que tendeixen més a la deshidratació de forma natural com els colzes i els genolls.

Els actius dermocosmètics més recomanables
La marca cosmètica Vichy assegura que són claus els elements hidratants com la glicerina o l’àcid hialurònic, i els nutritius com l’oli d’ametlles, el d’albercoc o jojoba o la mantega de karité. També són molt beneficiosos en aquesta cura els rics en àcids graus ω3 i ω6, i els elements calmants com és l’extracte de civada.

Per Belleza Activa / AMIC

Les nostres propostes:

Per reparar els danys, de Nu SKIN tota la linia 180 ja que l’hivern és la època ideal per aquest tipus de cura.

Així el netejador facial a base de vitamina C encapsulada, es capaç d’actuar específicament en aquelles agressions a les que hem sotmès la pell a l’estiu  i difuminar/esborrar les taques que ens han anat sortint per l’exposició al sol, a més es capaç de suavitzar les línies i arrugues i contribuir a tenir un cutis més ferm i juvenil.

Porta, a més de la vitamina C, un component que es bàsic per al col·lagen, l’oli de sèsam i soja que actuen impedint la pèrdua de la hidratació i ajuden a mantenir la capa protectora d’hidratació de la pell . A més amb llavors de raim, fulles de ginkgo i extracte de ginseng que minimitzen els danys ocasionats pels radicals lliures.

Es pot fer servir al matí i a la nit abans de la resta del tractament

També es aconsellable el tractament complert  que consisteix en posar al matí el productes de Nu SKIN 

- face wash

- skin mist

- cell renewal  fluid

- crema de dia  amb protecció solar

i a la nit

els mateixos 3 primers passos i llavors la crema de nit

Aquests productes i d’altres els podeu veure i provar a http://naturalcosmeticsshop.nsproducts.com/
o contactar a info.naturalcosmeticsshop@gmail.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×