Autor Societat
5 octubre 2015 a 20:49

Una altra mort a la C-55

0 Flares 0 Flares ×

A Callús

admin-ajax

 

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre un turisme i un camió al punt quilomètric 42 de la C-55 a Callús

 Com a conseqüència del sinistre, el conductor del cotxe, Sergio M.R., de 27 anys i veí de Manresa, ha mort

 Arran del sinistre, del que ls’ha rebut avís a les 14.37h,  s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques)

 Pel que fa a l’afectació viària, el trànsit s’ha restringit en els dos sentits de la marxa i posteriorment s’ha donat pas alternatiu. Des de les 17.29 h aproximadament, la circulació s’ha tallat en sentit nord i en sentit sud s’estan fent desviaments per l’interior de la població

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×