Autor Societat
30 juliol 2015 a 11:30

Tot a punt per la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola

0 Flares 0 Flares ×

La festa serà els dies 6, 7, 8 i 9 d’agost

Berenar // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola

Berenar // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola

Sant Salvador de Guardiola ja es preparar per rebre de nou la Festa Major, els dies 6,7,8 i 9 d’agost, que ha recollit les aportacions d’entitats i veïns que treballat durant mesos a l’entorn de la comissió participativa. La cuita del bou i sopar a l’estil argentí, que l’any passat va aplegar més de 900 persones, es perfila com una de les principals trobades de la festa.

La festa començarà el 6 d’agost amb el tradicional refrigeri a les Alzines de l’església parroquial de Sant Salvador i la nit marinera, amb sardinada popular i havaneres a l’exterior del pavelló poliesportiu.

El divendres 7 d’agost a la tarda es reprenen les activitats amb el Torneig del 4×4. Durant el vespre tindrà lloc el Corretasques a les parades instal·lades pel nucli antic, els tiquets s’han de comprar anticipadament a l’ajuntament i als comerços locals. El dia s’acabarà amb la música de l’Orquestra Zapping.

El dissabte es podrà gaudir de cites esportives, activitats per a infants, concert i el Sopar de Festa Major que tindrà com a menú el bou cuit a l’estil argentí. En quan a esports destaquen el Torneig de ping-pong, el Torneig d’escacs, el circuit ciclista de BTT, el torneig de bitlles catalanes i el partit de futbol que disputarà l’equip de Sant Salvador de Guardiola contra Salelles.

Els infants podran gaudir de la pintura mural a l’interior del pavelló, els jocs de cucanya, els inflables i la festa de l’escuma a la piscina municipal. A la tarda, l’aparcament de l’ajuntament acollirà la Festa de confetti i, al vespre, el berenar d’adults, el concert de La Privada, el sopar i ball de nit. La jornada clourà amb el DJ Ribex. Durant tot el matí hi haurà un trenet que enllaça les diverses instal·lacions.

L’últim dia de Festa Major, el diumenge, començarà amb l’esmorzar de pagès al pavelló esportiu. També hi haurà una exposició de motos Bultaco i Montesa acompanyada d’una exposició d’artistes locals i parades d’artesans. Al mateix temps, l’aparcament de l’Ajuntament, acollirà una exhibició de Trial Show i un circuit de motos per nens. El vermut tancarà les activitats del matí, les quals tornaran a les 6 de la tarda amb la Baixada d’Andròmines.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×