Autor Ensenyament
3 juny 2015 a 11:30

Ja ha començat el congrés Talent+Empresa

0 Flares 0 Flares ×

L’objectiu és convertir la comarca del Bages en un referent d’emprenedoria i formació professional

Primera jornada // Imatge cedida per Catpress

Primera jornada // Imatge cedida per Catpress

La primera edició del congrés Talent+Empresa ja ha començat amb la voluntat de convertir la comarca del Bages en un referent d’emprenedoria i formació professional. La iniciativa, promoguda per la Cambra de Comerç de Manresa, la Fundació Althaia i el departament d’Ensenyament de la Generalitat, servirà per seleccionar els sis millors projectes empresarials fets per alumnes d’FP de la comarca i oferir-los el suport necessari per tal que puguin tirar endavant.

En la primera jornada els projectes d’empresa presentats han estat d’alumnes dels instituts Lacetània i Guillem Catà de Manresa i de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellant, que estan cursant estudis d’instal·lacions de Telecomunicacions, Instal·lacions elèctriques i automàtiques, Administració de sistemes informàtics en xarxa, Desenvolupament d’aplicacions web, Robòtica, Edificació i obra civil, Disseny de fabricació mecànica, Educació infantil, Comerç i Comerç internacional. Avui és el torn dels alumnes de l’Escola Joviat dels estudis d’Emergències sanitàries, Cuina, Pastisseria, Atenció  a les persones en situació de dependència, Direcció de cuina i administració i finances.

El jurat està format per La Caixa, L’Agrícola Regional, Althaia, Morning Labs, Taelus, Bastos Medical, Maxion Wheels, Tecnium, i també, la FUB Campus Manresa i Ausa. En aquestes jornades, a part d’avaluar els projectes, les empreses tenen la possibilitat de conèixer idees i professionals en els quals podrien estar interessats. Per això, al finalitzar les exposicions, s’ha obert un espai de networking per promoure la interacció entre tots els participants.

La propera trobada serà el 17 de juny a  les 7 de la tarda a la seu del departament d’Ensenyament a Manresa, en l’acte final en què es donaran a conèixer els sis projectes guanyadors. L’organització l’ha dut a terme la Cambra amb el suport d’Athalia Activa i La Caixa col·labora amb la iniciativa i premiarà amb 1.200 euros els projectes guanyadors.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×