Autor Cultura
1 juny 2015 a 14:00

Els Penjats del campus de Manresa participen a la festa major del Tecnocampus

0 Flares 0 Flares ×

Una trobada amb més de 600 castellers

Més de 600 castellers de les colles universitàries es van reunir a la Diada Passerella del Tecnocampus

Més de 600 castellers de les colles universitàries es van reunir a la Diada Passerella del Tecnocampus // Imatge del web del Tecnocampus de Mataró

El passat dijous 28 de maig es va celebrar la Festa Major del Tecnocampus, que va tenir com a acte central la trobada castellera organitzada per la colla universitària dels Passerells.

A la trobada hi van participar, a més de la colla local, els Penjats del campus de Manresa, els Trempats de la UPF, els Arreplegats de la Zona Universitària, els Ganàpies de la UAB i els Bergants del Campus de Terrassa. En total, més de 600 castellers.

Per començar, els amfitrions van pujar un 3 pilar de 4, els Bergants un pilar de 4,  els Arreplegats 2 pilars de 4, els Trempats de la UPF un altre pilar de 4, els Ganàpies 2 pilars de 4, i els Penjats de Manresa un pilar de 3.

A la primera ronda, els Passerells van alçar un 4 de 7, els Arreplegats un 7 de 6, els Trempats un 5 de 6, els Bergants de Terrassa un 5 de 6, els Ganàpies de la UAB un 4 de 6 amb agulla, i els Penjats un 3 de 5 amb agulla net.

A la segona ronda, els amfitrions van carregar un 3 de 7, els Arreplegats un 4 de 7, els Ganàpies un 3 de 6 aixecat per sota, els Penjats un 4 de 5 net, els Trempats un intent desmuntat de 4 de 6 i un 4 de 6, i els Bergants un intent desmuntat de 2 de 6 i un 2 de 6 carregat.

Finalment, a la tercera ronda, els Passerells van fer un intent desmuntat de 9 de 6 i un 9 de 6, els Arreplegats un 3 de 6  aixecat per sota, els Ganàpies un 5 de 6 amb manilles, els Trempats de la UPF un de 3 de 6, els Bergants un 4 de 6 amb l’agulla, i els Penjats un 2 de 5.

Al llarg de tota la jornada, també es van organitzar activitats per part de les comissions que formen part de l’Associació d’Estudiants dels centres Universitaris. D’aquesta manera hi va haver música, robòtica, teatre, breaking good dance, esports, infermeria, voluntariat, i una flaxmoob de breaking dance entre d’altres.

La festa va concloure amb una barbacoa a la plaça i una festa final a la Sala Clap.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×