Autor Sanitat
23 abril 2015 a 10:30

La Fundació Universitària Bages inaugura el CISARC

0 Flares 0 Flares ×

El centre clínic anirà destinat a la formació de professionals en l’àmbit

Inauguració CISARC FUB

La jornada inaugurar va acabar amb una visita a les instal·lacions // Imatge cedida per la FUB

Amb un gran acte institucional i amb la participació de diverses personalitats públiques la Fundació Universitària Bages (FUB) va inaugurar la setmana passada el Centre de Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic (CISARC). Aquesta gran infraestructura de 1000 metres quadrats té un component merament docent i està pensada per la formació de professionals en l’àmbit clínic i sanitari.

Per la inauguració la FUB va comptar amb personalitats tant distingides com l’entrenador del Bàsquet Manresa, Pedro Martínez, i el director de gestió del coneixement de l’Hospital Sant Joan de Déu, Rubén Díaz. Tots dos van participar en un debat sobre coaching i lideratge d’equips. D’altra banda, també es va celebrar una taula rodona sobre la utilitat i la gestió dels Centres d’Alt Rendiment (CAR). Tots aquests actes es van emmarcar en el programa dels actes de la jornada titulada Equips d’Alt Rendiment: excel·lència professional a l’entorn clínic. L’objectiu d’aquesta jornada era donar a conèixer la importància de la formació per assolir un alt rendiment en l’àmbit.

Lloances del conseller de salut

No es van perdre l’acte inaugural tampoc l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el conseller de salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz. Aquest últim va destacar el paper de la FUB com a motor d’innovació i també va posar de relleu el que aportarà el CISARC: “El valor més gran d’aquest centre és que aportarà una formació als professionals que millorarà la seguretat dels pacients”, va dir en el discurs de cloenda de les jornades.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×