Autor Cultura
12 març 2015 a 12:00

Els Tirallongues de Manresa actuaran a l’inici de temporada dels Xics de Granollers

0 Flares 0 Flares ×

Els de Manresa van guanyar la primera jornada del Concurs del 2014

5d7a dels Tirallongues // Imatge del Twitter @Tirallongues

5d7a dels Tirallongues // Imatge del Twitter @Tirallongues

Aquest cap de setmana, els Xics de Granollers celebraran la Diada d’inici de Temporada, que tindrà lloc a la plaça Maluquer i Salvador de Granollers a partir de les 11.30h. Els Tirallongues de Manresa, a més dels Castellers de Cornellà, acompanyaran els amfitrions en aquest inici de temporada.

Els Xics de Granollers vénen de realitzar una molt bona temporada: en destaca la primera torre de 8 amb folre després de 15 anys; la participació al Concurs de Castells de Tarragona, en què van descarregar la primera Clàssica de 8 (3 de 8, 4 de 8 i torre de 7) de la seva història en un concurs. La única espineta va ser no poder igualar la millor actuació de la seva història, la tripleta de 8 (3 de 8, 4 de 8 i torre de 8 amb folre), ja que la torre només va quedar carregada.

Per la seva banda, els Tirallongues de Manresa, que van resultar guanyadors del Concurs de Castells de Tarragona en la seva primera jornada (veure notícies) van realitzar la seva darrera actuació al novembre, en la seva Diada, amb una actuació en què van realitzar un 5 de 7 i un 5 de 7 amb l’agulla, però malauradament van desmuntar dos intents de la torre de 7 quan ja tenien els acotxadors col·locats.

Els Castellers de Cornellà, per la seva banda, van començar una remuntada ara fa cinc anys, després de passar molt de temps sense realitzar castells de 8 (el darrer va ser l’any 2002). La millor actuació del 2014 per part dels cornellanencs va ser el 22 de juny, a la Diada de Festa Major de Cornellà, amb un 7 de 7, un 5 de 7 i un 4 de 7 amb l’agulla.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×