Autor Entitats
3 març 2015 a 10:00

El Montepio de Conductors homenatja als socis que porten 50 anys afiliats

0 Flares 0 Flares ×

En un acte que es farà dijous al Kursaal de Manresa

Montepio conductors

Celebració de l’acte del 2008 // Imatge cedida pel Montepio de Conductors

El Montepio de Conductors farà el proper dijous 5 de març un acte al Teatre Kursaal de Manresa per homenatjar a les 516 persones que han complert 50 anys d’antiguitat a la mútua que es va crear ara fa 85 anys. Aquesta serà la segona vegada que l’entitat fagi un acte d’aquest tipus, ja que al 2008 va fer un altre de característiques similars, en aquella ocasió al Museu de la Tècnica.

El Montepio va ser impulsada per conductors de Manresa i Berga per defensar-se davant qualsevol adversitat derivada de la conducció del vehicle, que té actualment  prop de 13.000 associats, bàsicament de la Catalunya Central. A banda de la defensa dels conductors, centra bona part de la seva activitat en la promoció d’accions relacionades amb la seguretat viària, la mobilitat, la sensibilització i els serveis a les persones.Des de la dècada dels 90, disposa d’una corredoria d’assegurances, SegurSoci, amb una important cartera de productes vinculades a companyies de gran prestigi.

L’acte de dijous començarà a les 19 hores i servirà per distingir als socis que hagin complit els 50 anys durant els darrers 7. Estarà presidit per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent i comptarà amb la presència del director general d’Economia Social i Cooperativa de la Generalitat de Catalunya, Xavier López i altres autoritats locals i territorials. Per part dels socis homenatjats parlarà Antoni Negro, que ha estat president de la mútua en dos períodes diferents.

La festa que ha preparat el Montepio de Conductors, compta amb el patrocini de Feliu Consultors; Grup Català de Treball i Grup d’Automoció de Manresa (entitat local que agrupa concessionaris de marques de vehicles) i la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.  A més dels actes protocolaris dels parlaments i l’entrega de les distincions, l’acte tindrà també una part musical amb l’actuació de la mezzosoprano Mireia Pintó acompanyada pel pianista Valdislav Bronevetzky.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×