Autor Ensenyament
14 gener 2015 a 14:30

Plans d’estudis professionals amb pràctiques d’aplicació real

3 Flares 3 Flares ×

Nou programa de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet

Grup d’alumnes i els responsables de les institucions que col·laboren amb l’Escola Montserrat

Grup d’alumnes i els responsables de les institucions que col·laboren amb l’Escola Montserrat // Imatge cedida per l’Escola Montserrat de Formació Professional de Sant Vicenç de Castellet

Els alumnes de Formació Professional del cicle de Gestió comercial i màrqueting que imparteix l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, desenvoluparan plans de màrqueting per a empreses i institucions reals.

Aquest és el nou programa que ha iniciat enguany el centre de Formació Professional Escola Montserrat amb l’objectiu que els joves puguin aplicar els coneixements del cicle que estudien en un pla d’aplicació real, i apropar-los així al màxim a la realitat social i laboral.

En aquesta primera edició, els estudiants faran els seus treballs per a la marca Oli Migjorn, l’Associació de comerciants de Manresa i l’Associació de comerciants de Sant Vicenç de Castellet, també per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i per a la mateixa Escola Montserrat.

Els alumnes, d’acord amb els reptes i necessitats que els han plantejat responsables de cada una de les empreses o institucions, hauran de treballar per aplicar  els coneixements teòrics que adquireixen en el cicle que estan estudiant en un pla de màrqueting que pugui ser d’aplicació real i que respongui a les característiques i demandes de cada una de les institucions o marques per a qui el desenvolupen.

D’aquesta manera, l’Escola Montserrat vol aconseguir que el desenvolupament de pràctiques del pla de màrqueting tingui un al·licient afegit per als alumnes, ja que es tracta d’un cas real, que se’ls ha encarregat de forma personalitzada, i en el qual podran estar en permanent contacte amb les institucions per a qui treballen i veure els resultats de la implementació del seu pla.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×