Autor Ensenyament
27 desembre 2014 a 14:00

El Departament d’Ensenyament ofereix activitats educatives als alumnes catalans

0 Flares 0 Flares ×

A través del portal Edu365

Portal Edu365. Activitats de Nadal

Portal Edu365. Activitats de Nadal // Imatge del web e-colonies.cat

Durant aquestes festes nadalenques el Departament d’Ensenyament, a través del portal Edu365, ofereix un seguit d’activitats educatives als alumnes catalans. D’aquesta manera, els alumnes podran practicar tot allò que han après a l’escola.

El portal educatiu també ofereix activitats durant tot l’any adreçades a alumnes d’educació infantil i educció primària – cicle inicial, mitjà i superior- en català i castellà, principalment, però també hi ha activitats en anglès, francès i alemany.

Edu365 ofereix un ventall d’activitats molt ampli segons les edats, des de jocs de paraules, jocs matemàtics, manualitats, nadales en diverses llengües o lectures de poemes. Cadascuna de les activitats remet a la pàgina web de l’entitat o empresa que l’ha creada, com ara el Consorci per a la normalització lingüística, la revista Cavall Fort, o el portal Edu3.cat.

Es pot consultar les activitats que es proposen al portal Edu365.cat.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×