Autor Ensenyament
21 novembre 2014 a 17:00

Tercera edició del curs preparatori per les PAP

0 Flares 0 Flares ×

Va dirigit als futurs estudiants d’Educació Primària i Infantil

retol-i-campus-fub

Imatge del web de la FUB

La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha programat una nova edició del curs per preparar les Proves d’Aptitud Personal (PAP) destinades als futurs estudiants del Grau d’Educació Primària i Infantil. En aquestes proves es valorarà el nivell en llengua catalana i castellana dels aspirants. El motiu d’aquesta decisió ha estat l’èxit de les dues anteriors edicions. El curs s’iniciarà el 17 de gener i acabarà al juny amb l’avantatge de disposar de més temps per preparar les proves respecte l’any passat.
La finalitat del curs és ajudar els alumnes a consolidar coneixements i preparar-los específicament per les PAP. Per fer-ho, els alumnes treballaran la comprensió de textos, l’expressió escrita i qüestions lingüístiques de forma teòrica i pràctica. El curs estarà coordinat per Rosa Serrano, professora de llengua a l’Escola La Salle, que disposa d’una llarga trajectòria i experiència en formar alumnes de cara a les proves de llengua de la selectivitat.
Per tal d’accedir al Grau d’Educació Primària o Infantil d’aquest any, els alumnes havien d’obtenir una nota mitjana de 5 a les Proves d’accés a la universitat (PAU) o a les PAP Llengua catalana i literatura i Llengua castellana i literatura.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×